avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Act constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Act constitutiv

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Am depus actele pt. infiintarea uneiu firme. dosarul s-a amant pt urmatorul motiv:
Se va depune act constitutiv cu precizarea corecta a obiectului de activitate(coduri CAEN REV.2) conform art.7 din legea 31/1990.
Precizez ca am folosit codurile CAEN rev.2. E posibil sa-mi ceara sa precizez si domeniile de activitate, nu numai clasele? Eu am insiruit doar codurile si activitatile aferente lor.
Cel mai recent răspuns: polilex , utilizator 10:00, 23 Martie 2011
eee... vedeti ce se intampla daca nu apelati la avocat? Bateti drumurile de pomana si pierdeti timpul...

Obiectul de activitate e compus din mai multe parti:
- clasa principala
- activitate principala
- clasa secundara
- activitate secundara...
Deci trebuie sa completez si domeniile, cele din 3 cifre?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)
Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)
Stabilirea codurilor caen la innfiintarea unui srl IRR IRR Exista [b]limitare pentru numarul de coduri CAEN[/b] pe care le alegi la constituirea unui SRL?Mai exact, pe langa codul CAEN aferent activitatii principale a ... (vezi toată discuția)