avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de furnizare servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de furnizare servicii

contractul este din capul locului suspectabil ca forma de prezentare(are suprascrieri,adaugiri)ceea ce-l face mai degraba ilizibil;suspiciunile se acuiteaza la prezentarea facturilor cu coduri de client diferit desi ele sunt emise de un sistem informatic considerat avansat(performant,profesionist),inca mai mult ,pe facturi se
selecteaza numarul contractului(desigur automat) dar data incheierii lui apare in doua zile...(ca sa fiu mai clar ,odata 11 ale lunii odata 18 ale lunii...).Furnizorul de servicii practic se afla in culpa de la inceput, aspectele de mai sus insa nu au fost denuntate pana in prezent.Modul de aplicare al contractului a generat un litigiu,iar eu sunt debitat cu sume cu care nu sunt de acord.Care ar trebui sa fie reactia mea dupa ce am primit NOTIFICARE ?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2011
constantin1bencia, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Contractul s-a derulat pana cand au aparut sume cu care nu am fost de acord,iar eu am fost notificat.Litigiul presupune si elementele descrise mai sus,din punctul meu de vedere,dar nu stiu ce este corect de facut si totodata si amiabil.
din cate am inteles eu, ati incheiat un contract cu un furnizor, contract pe care l-ati semnat. acest contract a fost modificat de furnizor, dvs. neratificand aceste modificari. furnizorul apoi a emis facturile gresit cum sustineti, eventual si ca urmare a modificarilor contractuale. acum, daca ati semnat si stampilat facturile, inseamna ca le-ati acceptat la plata.
parerea mea este sa invitati furnizorul la o conciliere, iar daca situatia nu se rezolva,probabil furnizorul va merge pe calea somatiei de plata/pretentii etc.
~ Conținut șters la cerere ~
Prin notificare furnizorul de servicii obliga cealalta parte semnatara a contractului(be-neficiar) sa achite un debit,altfel se va adresa justitiei.Cat de indreptatita este prima parte,daca in clauzele prezentate sau in orice alte intelegeri nu a notificat partenerul (beneficiar al serviciilor sale) cu privire la posibilitatea ca in sistemul sau de calcul al datoriilor(sume de incasat) sa apara cu doua coduri de client si , mai mult ,pretinde sa se faca referire doar la un singur cod(unde -nota bene-s-ar fi adunat debitul)?

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii pfa-srl- neplata facturilor de servicii de catre srl myaytzu myaytzu Buna seara, In luna mai 2013 am incheiat un contract de prestari servicii intre PFA si SRL, cu obiectul \\"prestarea de servicii in domeniul resurselor ... (vezi toată discuția)
Facturi neachitate ancadragan ancadragan Bună ziua! 1. O societate primește o factură de la un prestator de servicii. Serviciile nu au mai fost prestate, dar prestatorul refuză să emită o ... (vezi toată discuția)
Cod caen srl-d Evonem Evonem Buna . Doresc sa infiintez un SRL-D si nu stiu ce coduri CAEN ar trebui sa aleg pentru activitatea care urmeaza sa o desfasor .Avand in vedere ca la un SRL-D ... (vezi toată discuția)