avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

21.02.2011 Hotarâre - nr. 1641/2011

Admite cererea principală. Respinge cererea reconvenţională. Încredinţează reclamantului-parat , spre creştere si educare , pe minora P.L.A., născută la data de 17.09.2007 si obligă pe parata-reclamantă sa plătească in favoarea minorei cu titlu de pensie de întreţinere cota procentuala de 25% din venitul sau net lunar , începând cu data pronunţării prezentei sentinţe si pana la majoratul beneficiarei. Ia act ca nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu apel în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la data de 21.02.2011.

2. Reclamant [EDITAT[
1. Pârât [EDITAT[
2. Pârât DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA A MUNICIPIULUI PITESTI
3. Pârât

Buna ziua,va rog sa imi spune-ti cum a putut castiga acest om strain copilul meu,care a crescut in romania am fost alaturi de copilul meu zi si noapte,iar acest domn a vazut copilul o data la cateva luni....cum este posibil sa m-i se ia copilul de 3 ani si jumatate din brate si sa dea statul copilul altui stat,unu-i om care nu are mama,tata,familie sau frati.Sunt o mama cu inima franta de durere ,va rog sa imi raspunde-ti si sa imi spune-ti ce sa fac.
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
imi pare sincer rau c-ati patit asta.
ceva s-a intamplat... pe baza probelor, a raportului autoritatii tutelare, instanta se pronunta. ori a fost ceva negativ impotriva dvs , ori aceste probe au fost prost administrate. avocat ati avut ?
Doamna,sincer imi pare foarte rau de ceea ce se intimpla cu cazul dvs.

va rog sa imi spune-ti cum a putut castiga acest om strain copilul meu,care a crescut in romania am fost alaturi de copilul meu zi si noapte,iar acest domn a vazut copilul o data la cateva luni....cum este posibil sa m-i se ia copilul de 3 ani si jumatate din brate si sa dea statul copilul altui stat,unu-i om care nu are mama,tata,familie sau frati.Sunt o mama cu inima franta de durere ,va rog sa imi raspunde-ti si sa imi spune-ti ce sa fac.
.Se pot intimpla multe,cine stie ce anume a folosit avocatul in favoarea lui.
Gi_jane are dreptate.Ceva a fost prost gestionat in dosarul dvs.
Inteleg ca aveti o sansa in apel,nu va uitati la bani,angajati un bun avocat specializat pentru asemenea spete.Trebuie sa luptati cu toate armele...:luck:

Trebuie neapărat să faceţi apel. Lucrurile se pot schimba în apel. Angajaţi un avocat.
Va multumesc din suflet ca mia-ti raspuns la intrebare!pai este usor de dedus cum a castigat acest proces,cine sunt de vina sunt BANIIII pe care ii are.In acest dosar am avut tot ce se poate de a fi acoperita,salariu 25 milioane net,ancheta sociala a iesit in favoarea mea,casa,apartament pe numele meu....el in schimb mai nimic,2 martori platiti,ancheta sociala a lui sa facut in austria la o casa a firme-i lui...si cam atat.Am avut avocat iar in ultemele 3 termene de proces la-m schimbat,este usor sa imi dau seama ca pe primul avocat la platit ptr ca nu a facut mai nimic in dosar,acest proces a inceput in anul 2008 luna septembrie si s-a terminat in feb 2011.
Nu disperati, o sa iasa soarele si pe straduta dvs., daca instanta a facut o gresita apreciere a probatoriul administrat in cauza.
Aveti posibilitatea atacarii sentintei cu apel si ulterior cu recurs, deci mai aveti 2 cai de atac, bineinteles urmand sa uzati de ultima doar in situatia respingerii apelului declarat si mentinerii sentintei instantei de fond.
Oricum trebuie vazuta motivarea instantei si probatoriile pe care le-a avut in vedere instanta atunci cand a pronuntat o astfel de solutie.
De asemenea, in apel aveti posibilitatea sa solicitati suplimentarea probatoriului administrat la instanta de fond.
O hotarare" stramba" poate fi indreptata in caile de atac., asa ca nu dezarmati!
Angajati avocat.

Alte discuții în legătură

Incredintare minor ContSters200225 ContSters200225 Admite cererea principală. Respinge cererea reconvenţională. Încredinţează reclamantului-parat , spre creştere si educare , pe minora P.L.A., născută ... (vezi toată discuția)
proces pentru reincredintare minora sicorn sicorn Buna seara, am avut un proces pentru reincredintare minora iar la al doilea termen avocatul paratei a invocat lipsa calitatii procesuale pasive a mamei ... (vezi toată discuția)
Recurs custodie adi69iasi adi69iasi ce sanse as avea intr-un recurs daca la prima instanta am pierdut procesul in favoarea mamei, chiar daca ancheta sociala a considerat ca am conditii mai bune ... (vezi toată discuția)