avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cerere pt diminuarea comisionului de administrare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cerere pt diminuarea comisionului de administrare

Buna,
Ma puteti ajuta cu un model de cerere catre banca pt eliminarea/diminuarea comisionului de administrare 0.15% .
Merci
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 22:24, 24 Martie 2011
Bancile nu au in practica acest lucru, insa merita incercat.Cererea este simpla, o puteti redacta si dv, solicitand, asa cum ati scris aici, diminuarea comisionului, eliminarea nu este posibila.
Orice modificare a unui comision bancar trebuie justificata. Dvs puteti solicita, in scris, bancii acest lucru, motivand cererea pe care o faceti. Este putin probabil, ca banca sa va aprobe aceasta diminuare de comision, fara motive bine intemeiate. Incercati si vedeti ce puteti obtine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision risc banca catalin vlad catalin vlad ma numesc vlad catalin si am si eu un credit la wolksbank in chf si am comisionul de risc ,as vrea sa stiu daca pot scapa de el ?si cum ? (vezi toată discuția)
Comision risc inclus in comisionul de administrare danalazarica danalazarica Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la BCR.Comisionul de risc a fost inclus in comisionul de administrare.Nu am semnat niciun act aditional care sa ... (vezi toată discuția)
Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)