avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot beneficia de somaj?

sunt angajat al unei firme de constructi si din decembrie nu mai se lucreaza din conditide sezon de iarna si au trecut 2 luni si patronulnu are de munca pe perioada rece nu ne da in somaj si nici alte beneficii nu luam suntem in concediu fara plata cei de facut nea zis de la personal ca nu ne da somaj noi am cerut dar nu ni sa da cei de facut suntem angajati de 4 ani si avem dreptul la somaj dar nu ni se da cum se poate rezolva ,,,,,,,,,,,,,,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:04, 27 Martie 2011
Buna ziua !
Concediu fara plata se acorda la cererea dvs. , ati facut si semnat vreo astfel de cerere ? Pt a beneficia de somaj trebuie sa inceteze CIM din motive neimputabile dvs. si sa aveti stagiul minim de cotizare de cel putin 12 luni in ultimele 24 luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intra in somaj in urmatoarea situatie: 1234florin 1234florin Buna ziua, lucrez la o firma de call center care nu ne da salariul: ca si angajati noi ar trebui sa fim platiti pe 20 in fiecare luna, in luna decembrie nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj aniko85 aniko85 Buna ziua! Va rog sa-mi ajuta cineva cu un raspuns! Sunt in urmatoarea situatie: Sunt angajata din 7iunie 2010 pana la 30iunie 2012 cu timp partial (4 ore pe ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? mihai69 mihai69 Buna seara, ma aflu in urmatoarea situatie: -pana in 2008 angajat -2008-2010 concediu de crestere a copilului -2010martie -1 decembrie somaj -1 decembrie ... (vezi toată discuția)