avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala

buna ziua,am facut o contestatie la un pv ,am primit citatie iar pe aceasta citatie scrie,,a depune un exemplar plingere,si inscrisuri pentru comunicare sub sanctiunea nulitatii,,spuneti-mi va rog ce trebuie sa depun mai exact ,ce acte ,cind trebuie sa depun toate acestea ,termen am pe data de 26 aprilie 2011,va multumesc
Cel mai recent răspuns: ANDREI ANCA , Consultant protectia mediului 21:18, 28 Martie 2011
depui xerocopie de pe pv si de pe buletinul tau. daca ai si alte acte de care intelegi sa te folosesti in probarea contestatiei, le depui in dublu exemplar.
Un alt exemplar al plangerii, probabil deoarece ati depus numai unul si este necesar al doilea exemplar pentru comunicarea care intimata, precum si copia procesului - verbal de contraventie . Cel mai tarziu in sedinta de judecata sau pana la acest termen prin posta sau prin depunerea lor cu adresa la arhiva judecatoriei .
Trebuie sa depuneti exact ceea ce instanta a dispus prin citatie si anume:
-inca un exemplar al plangerii contraventionale ( ati depus doar un exemplar si acela este pentru instanta),iar cel pe care il veti depune se comunica intimatei,
-daca ati mai depus si alte inscrisuri, la fel inca un exemplar din fiecare pentru a fi comunicate intimatei,
-si daca mai aveti si alte inscrisuri de depus, le veti depune in dublu exemplar.
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
trebuie sa depuneti cu 5 zile inainte de termen toate actele cerute de instanta astfel. un set de inscrisuri pentru instanta, si pentru fiecare parte din proces cate un set de inscrisuri pentru a fi comunicate partilor.
@YUPI
Dvs. nu ati stiut sa depuneti plangerea in 2 exemplare, deci mai trebuie inca unul. Apoi, daca aveti si alte hartii pe care doriti sa va sprijiniti cererea, le depuneti in 2 exemplare.
Nu e nevoie de copie dupa buletin.
Le depuneti la registratura instantei unde ati depus plangerea initiala si mentionati nr de dosar.
Alta data angajati-va avocat.
Succes!

Alte discuții în legătură

Ce este "comunicare adresa"? iooandrey iooandrey Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata, plangere pv taniamarin taniamarin Buna ziua! Pe data de 07.07 iulie am depus o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie care avea CNP-ul gresit. Astazi am primit urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Plangere inlocuita de ”cerere de chemare în judecatã” MalinIonescu MalinIonescu Bun ziua, Pentru contestarea unui PV de circulatie (nu a exista o contraventie reala, detin probe clare ca aplicarea legii s-a facut abuziv) am depus inca ... (vezi toată discuția)