avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creante

Buna ziua! V-as ruga si eu daca se poate sa-mi dea cineva un sfat in legatura cu o problema care o am cu o firma de recuperare a creantelor. Este vorba de un abonament la o firma de telefonie mobila facut in 2009. Dupa 3 luni mi sa emis o factura de 190 de lei in conditiile in care eu nu am folosit DELOC abonamentul. Am sunta la rel. clienti si mi sa spus sa scanez factura si sa o trimit prim mail sau fax pt a se face verofocari. Am facut acest lucru fara a primi insa un raspuns ulterior iar in luna ianuarie am fost contactat de firma de recuperari ca trebuie sa platesc suma de 1.400 de lei. Am cerut o esalonare a platii. In data de 17 Ianuarie am platit suma de 500 de lei si am avut un acord verbal cu o persoana reprezantana a firmei respective ca in 30 de zile achit inca 500 de lei si pe urma 400 de lei tot in 30 de zile. Intre timp am plecat din tara dar nu am putut plati din cauza dificultatilor intampinate si aici iar acum mi sa spus ca renunta la plata in favoarea procedurilor juridice desi voiam sa mai platesc inca 200 de lei. Ce se poate intampla in acest caz si daca as avea o sansa pt ca pe cale amiabila mi-e greu sa cred, doar daca achit integral. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 00:33, 30 Martie 2011
Daca ati facut prima plata inseamn ca v-ati asumat debitul si responsabilitatea ,de a plati, ce a decurs din intelegerea cu societatea de recuperari.Datorita faptului ca nu v-ati respectat angajamentul se va incerca recuperarea pe cale juridica. Totusi incercati sa platiti integral pana la prima infatisare a procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori datorie societate telefonie mobila elena10 elena10 buna seara! in septembrie 2008 am facut un abonament la un operator de telefonie mobila ,in iunie 2009 mi l-au suspendat mai avand de achitat 150 ron ,acum ... (vezi toată discuția)
Suma restanta la abonament telefonie ContSters215676 ContSters215676 Buna ziua, In septembrie 2010 am incheiat un abonament pentru o perioada de 6 luni cu o firma de telefonie mobila. In iulie 2011 am facut cerere de incheiere ... (vezi toată discuția)
Inchidere abonament telefonie iust79 iust79 Imi cer scuze daca am postat in rubrica gresita, dar nu imi dau seama unde sa incadrez subiectul. Problema este urmatoarea: am avut un abonament la o firma de ... (vezi toată discuția)