goe_07 
	    	Utilizator

goe_07 
	    	Utilizator	    

hellene2005 
	    	Utilizator

hellene2005 
	    	Utilizator	    

drg75 
	    	Utilizator

drg75 
	    	Utilizator	    

goe_07 
	    	Utilizator

goe_07 
	    	Utilizator	    

Cheltuielile care sunt determinate de numarul de persoane care locuiesc in condominiu si nu pot fi individualizate pe fiecare proprietar pe baza unor dispozitive de masura se repartizeaza proportional cu numarul de persoane care locuiesc sau desfasoara activitati in cladire in luna pentru care se calculeaza lista de plata si reprezinta cheltuielile asociatiei pentru:apa si canalizare,combustibil pentru prepararea apei calde menajere ,energia electrica utilizata pentru functionarea instalatiilor comune,etc
 hellene2005 
	    	Utilizator

hellene2005 
	    	Utilizator	    

ContSters189595	                   

am o intrebare 
mie mi se pare mult 230 kw consum energie electrica pe o scara timp de 2 luni.
nu avem decat interfonul ,la fiecare apel din interfon ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters189595	                   

am o intrebare 
mie mi se pare mult 230 kw consum energie electrica pe o scara timp de 2 luni.
nu avem decat interfonul ,la fiecare apel din interfon ... (vezi toată discuția)

AlinaMaria23	                   

Cam cati kw de lumina poate consuma scara unui bloc de 3 etaje? Mentionez ca exista 8 becuri pe senzor. (vezi toată discuția)
	                    AlinaMaria23	                   

Cam cati kw de lumina poate consuma scara unui bloc de 3 etaje? Mentionez ca exista 8 becuri pe senzor. (vezi toată discuția)

florinfane 	                   

Buna ziua ma numesc Florin Chelea si locuiesc ca multi alti romani la parterul unui bloc turn cu 10 nivele . Intrebare cum pot sa scap de plata liftului la ... (vezi toată discuția)
	                    florinfane 	                   

Buna ziua ma numesc Florin Chelea si locuiesc ca multi alti romani la parterul unui bloc turn cu 10 nivele . Intrebare cum pot sa scap de plata liftului la ... (vezi toată discuția)