avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare atelier incarcare stingatoare incendiu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare atelier incarcare stingatoare incendiu

Buna seara, sunt interesat de conditiile si pasii pentru infiiintarea unui atelier de incarcat stingatoare de incendiu. Din informatiile pe care le am trebuie absolvit un curs de operator service stingatoare, de o dotare tehnica minima si de autorizare din partea IGSU (inspect gen sit urgenta). Ma intereseaza daca mai este nevoie de o autorizare ISCIR avand in vedere ca aceste stingatoare sunt presurizate. Imi sunt necesare orice alte informatii/conditii pe care le considerati necesare. Va multumesc anticipat! Cu stima, C.

Alte discuții în legătură

Nu am atestat de motostivuitorist Balancristian Balancristian Dacă nu am atestat de motostivuitorist, Dar șefii mă obligă să execut această \" meserie\" (vezi toată discuția)
Frecventa inspectiilor rsvti justinsanero justinsanero Buna ziua, As dori sa va intreb care este frecventa inspectiilor RSVTI si cum este stabilita aceasta? Va multumesc. (vezi toată discuția)
N-ar trebui să facem sesizări către i.s.u. dacă în asociațiile de proprietari nu avem deloc stingătoare contra incendiilor ? flory_mr flory_mr Pregătiți-vă să faceți sesizări mai ales către Primărie, dar și către I.S.U., deoarece în Asociațiile de Proprietari în care existăm, nu avem ... (vezi toată discuția)