avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... folosire in Interes personal ( abuziva ) a stampilei ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

folosire in Interes personal ( abuziva ) a stampilei de catre directorul firmei


Buna ziua,
sunt interesata sa stiu ce consecinte juridice apar atunci cand, directorul unei societati de constructii caruia i-am incredintat stampila firmei o foloseste in afara atributiilor de serviciu, ( face si el diverse lucrari pe cont propriu si pune acea stampila la executant) in scopul obtinerii unor avantaje materiale pentru el.

Mai vreau sa stiu si riscurile la care ma supun in cazul in care, la un control fiscal efectuat la Beneficiarul lucrarilor facute in paralel cu activitatea mea ( deci lucrarile lui) se gasesc acele documente si vine si la mine control iar la mine in firma nu apar evidente despre acele lucrari, si implicit nici facturi, etc . Adica cine ma crede ca fac munca voluntara? Sau ca nu stiam de acele lucrari si nu le-am facut cu personalul societatii mele de constructii?

Mentionez ca acea stampila poate fi clar evidentiata, avand nisteinscriptii specifice.

Ma gandesc daca pentru acest director se pune problema de fals sau de abuz de incredere........in penal, ca despre incalcarea mandatului in civil si despre prejudicii aduse societatii conform dreptului muncii ma gandeam si eu ......dar sunt greu de dovedit si e taraganare mare.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Folosire in interes personal ( abuziva ) a stampilei de catre directorul firmei igabimutu igabimutu Buna ziua, sunt interesata sa stiu ce consecinte juridice apar atunci cand, directorul unei societati de constructii caruia i-am incredintat stampila ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala pe drum de servitute. ajutor! kira34 kira34 Am achizitionat o casa construita, dintr-un sir de 7. Toate casele sunt identice. Pe partea stanga a lotului pe care au fost construite aceste case sunt ... (vezi toată discuția)
E nevoie de un stâlp al infamiei în afaceri? klewos klewos Trecând în revistă numeroase cazuri în care "firme de renume" se află la baza unor incidente care dezvăluie o uriaşă lipsă de profesionalism în ... (vezi toată discuția)