avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Lucrare de licenta - probleme cu cerintele profesorilor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Lucrare de licenta - probleme cu cerintele profesorilor

Buna ziua,

In primul rand imi cer scuze daca nu este locul ideal pentru a posta problema mea, dar am vazut ca erau si alte posturi despre problemele studentilor.
Sunt in ultimul an si imi pregatesc lucrarea de licenta, dar am o mare problema. Dna decan ne obiga sa inseram in continutul lucrarii bliantul contabil de la firma pe care o avem in lucrare cu semnatura si stampila. Dna ne-a spus ca cine nu are acest lucru nu va lua nota mare sau va fi picat. Problema este ca acest bilant nu am putut sa il obtin iar datele pe care le am le-am luat de pe site-ul ministerului finantelor. Poate dna decan sa ne oblige sa facem rost de aceste bilanturi in conditiile in care sunt date confidentiale ale firmei si firma nu e obligata sa mi le-a dea mie fiind o persoana fizica oarecare? Daca nu poate sa ne oblige as dori sa stiu ce pot sa fac pentru a preveni depunctarea sau chiar picarea acestui examen atat de important in viata fiecarui student.

Va multumesc anticipat
se poate transcrie datele luate de pe ministerul finantelor , intr-un formular de bilant facut pe calculator ...sau va cere sa aveti si stampilat acel bilant contabil ? :-/
bilantul contabil trebuie stampilat nu luat de pe site-ul ministerului de finante
puteti face un bilant asemanator pe anul asta si sa cereti sa fie stampilat. Il vrea inregistrat si la finante?:)
Pai m-am gandit si eu la asta dar dna decan a cerut in mod expres date reale, si toti am primit refuzuri de la firmele pe care le avem in discutie in lucrarea de licenta. Si astfel as vrea sa stiu ce pot sa fac in situatia in care nu pot face rost de el, daca are voie sa ma depuncteze sau chiar sa ma pice.

Va multumesc
Nicio socetate comerciala nu va da asa ceva. D-na decan sa mai studieze legea. Lucrarile de licenta nu se fac cu documente contabile originale.

Alte discuții în legătură

Retur bani licenta (fara factura) Sebastian11@ Sebastian11@ Buna ziua! Am achizitionat o licenta recent de la o firma care se ocupa de realizari proiecte de licenta/doctorat etc. Si sunt foarte dezamagit de ceea ce ... (vezi toată discuția)
Examene restanta... simpleway simpleway Sunt studenta in anul 1 la Litere. Am o profa, care incearca nervii tuturor studentilor care trec pe mana ei. Am dat la ea a 3-a restanta si am picat-o. Oare ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma de licenta Mariucas Mariucas Buna ziua, va scriu in intentia de a gasi un raspuns problemei pe care o intampin. Am terminat cursurile facultatii de limbi straine, specializarea ... (vezi toată discuția)