ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

conpama 
	    	Utilizator

conpama 
	    	Utilizator	    

conpama 
	    	Utilizator

conpama 
	    	Utilizator	    

conpama 
	    	Utilizator

conpama 
	    	Utilizator	    

ContSters62736 
	    	Utilizator

ContSters62736 
	    	Utilizator	    

stancescua	                   

In urma cu 8 ani i-am dat concubinului meu o suma de 5000 Eur pentru a fi proprietar in cote de 1/2 la cumpararea unui imobil (cealalta cota de 1/2 este a ... (vezi toată discuția)
	                    stancescua	                   

In urma cu 8 ani i-am dat concubinului meu o suma de 5000 Eur pentru a fi proprietar in cote de 1/2 la cumpararea unui imobil (cealalta cota de 1/2 este a ... (vezi toată discuția)

ContSters179334	                   

Cum se determina impozitul pe venitul obtinut din tranzactii imobiliare si potrivit carei reglementari oficiale la zi / 2010 (alta decat Codul fiscal) ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters179334	                   

Cum se determina impozitul pe venitul obtinut din tranzactii imobiliare si potrivit carei reglementari oficiale la zi / 2010 (alta decat Codul fiscal) ... (vezi toată discuția)

SteaStralucitoare	                   

In urma unui proces de partaj, cu o anume solicitare din FOND, APEL si, acum in RECURS, dosarul s-a incheiat cu \\"respingerea recursului ca NEFONDAT\\". De ... (vezi toată discuția)
	                    SteaStralucitoare	                   

In urma unui proces de partaj, cu o anume solicitare din FOND, APEL si, acum in RECURS, dosarul s-a incheiat cu \\"respingerea recursului ca NEFONDAT\\". De ... (vezi toată discuția)