avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cu vecinul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cu vecinul

Buna ziua.Locuiesc la casa iar vecinul meu (fratele soacrei mele) arunca peste gardul din curte mucuri de tigari si alte mizeri.Am fost la politie si am explicat care este situatia dar cind au aflat despre cine este vorba au dat de inteles ca nu pot face mare lucru.Mentionez faptul ca persoana respectiva este functionar public in acel oras.Unde ma pot adresa in alta parte?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: 040779 , utilizator 16:31, 4 Aprilie 2011
trimiteti reclamatia scrisa la parchet. parchetul o declina la politia orasului iar acestia , lucrarea fiin inregistrata deja la parchet sunt obligati sa ia masurile legale.
040779 a scris:

Buna ziua.Locuiesc la casa iar vecinul meu (fratele soacrei mele) arunca peste gardul din curte mucuri de tigari si alte mizeri.Am fost la politie si am explicat care este situatia dar cind au aflat despre cine este vorba au dat de inteles ca nu pot face mare lucru.Mentionez faptul ca persoana respectiva este functionar public in acel oras.Unde ma pot adresa in alta parte?Va multumesc.

Nu intra in sfera penalului.
Ar fi o fapta penala,daca ar arunca cantitati mari de gunoaie sau deseuri.
Nu prea vad care ar fi incadrarea pentru speta d-voastra...in ce priveste persoana celui in cauza, nu are nicio importanta ca este functionar public - politia si parchetul sunt obligati sa-si faca treaba daca este cazul!
Poate in alta tara nu in romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz primarie costel01 costel01 Buna ziua.Locuiesc la curte si in urma sesizarii facute de niste vecini, am fost cautata la domiciliul unde locuiesc de doi politisti si un reprezentant al ... (vezi toată discuția)
Vecin periculos! bai bai Vecinul nostru este bolnav mintal,este batrin,umbla in baston,cind bea cinta si zbiara de unul singur continuu zi si noapte cite trei zile in sir,chiar ... (vezi toată discuția)
Reclamatie+declaratie la politia comunei privind violarea de domiciliu Vlad Jipa Vlad Jipa Va salut! Am decis sa aflu procesul legal prin care vecinul meu poate fi sanctionat conform legii ajungand sa inaintez o reclamatie si declaratie la politia ... (vezi toată discuția)