avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz PRIMARIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz PRIMARIE

Buna ziua.Locuiesc la curte si in urma sesizarii facute de niste vecini, am fost cautata la domiciliul unde locuiesc de doi politisti si un reprezentant al PRIMARIEI si amenintata cu amenda pentru faptul ca fratele meu a adunat deseuri in curtea sa si tot felul de gunoi menajer.Insa eu nu comunic din pacate cu fratele meu din cauza unor prb psihice pe care le are si de aceea nu pot intra pe spatiul sau sa-i fac curat.Nu mi-ar da voie si as risca sa am probleme eu si familia mea.Eu nu am decat calitatea de sora,am familia mea iar fratele locuieste singur .Reprezentantii GARZII DE MEDIU insa nu vor sa inteleaga acest lucru si de aceea au venit de mai multe ori incat ma simt hartuita de acestia.cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 04:39, 4 Martie 2015
Cine este proprietar pe curtea unde se aduna gunoaie?
Fiecare este răspunzător numai de faptele sale și trebuie să-și asume responsabilitatea acestora.Faceți o adresă oficială către Primărie, Garda de mediu, Poliție prin care le comunicați că nu este curtea d-voastră, nu sunt faptele d-voastră în caz contrar veți proceda la acționarea în instanță pentru abuz de drept al unor autorități a statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am 6 pubele de gunoi în fața casei 3 sticla iar 3 de ... Raulamidom Raulamidom Salut, am 6 pubele de gunoi în fața casei 3 sticla iar 3 de carton când se colectează totul vine la grămadă..nu se respecta selectarea pe lângă asta se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul 040779 040779 Buna ziua.Locuiesc la casa iar vecinul meu (fratele soacrei mele) arunca peste gardul din curte mucuri de tigari si alte mizeri.Am fost la politie si am ... (vezi toată discuția)
Abuz psihic al garzii de mediu mcostel mcostel in urma unei reclamatii anonime facute la adresa fratelui meu,intr-una din zile garda de mediu insotita de politia locala de sector mi-a adus la cunostinta ca ... (vezi toată discuția)