avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz special
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz special


O batrana cu pierderi de memorie sta in casa ei singura, iar o persoana care are grija de ea din cand in cand a luat banii batranei 7000 ron cu acordul acestuia, motivul fiind siguranta. Intre timp aceasta persoana este invitata la politie ca a furat banii.
Banii exista la persoana. Va rog sa-mi transmiteti cum sa procedeze persoana ca sa nu fie declarat un furt, fiindca intelegerea intre ei este numai verbala si batrana acuma nu recunoaste aceasta intelegere.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:40, 4 Aprilie 2011
martori nu au fost cand doamna in varsta i-a dat suma celeilalte doamne sa o pastreze?
nu au fost.
cum dovedeste batrana ca a avut acei bani ?
cum dovedeste si ca au fost furati ?
sa-i dea banii inapoi insa cred ca mai bine e sa o faca cu martori si sa specifice in acel moment ca nu a sustras banii ci baba i-a zis sa-i ia.
banuiesc ca daca da inapoi banii batranei nu o sa mai aiba pretentii.
da,dar este chemat la politie in ziua de miercuri fiindca vecinii babei au depus plangere
pai vecinii ce treaba aveau?
sa mearga sa se inteleaga cu baba.

Alte discuții în legătură

Caz special andryzs andryzs O batrana cu pierderi de memorie sta in casa ei singura, iar o persoana care are grija de ea din cand in cand a luat banii batranei 7000 ron cu acordul ... (vezi toată discuția)
Acuzație falsa Zozole84 Zozole84 Dacă o persoana ma acuza ca iam furat bani din casa și nu sunt vinovat o pot da în judecată pentru daune morale? (vezi toată discuția)
Infractiunea de lovire si alte violente? pitika pitika Buna, stiu ca suna aiurea dar de Paste mergeam in parc cu prietenul meu sa ne plimbam cu rolele si cu bicla....toate bune si frumoase, la scara blocului este o ... (vezi toată discuția)