avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACTE NECESARE ANEXA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACTE NECESARE ANEXA

Am cumparat in 1978 o casa si terenul aferent ei ~ 570m2. In spatele casei era o anexa (magazie folosita iarna ca afumatoare pentru carne iar vara ca magazie pentru scule) din scandura care nu figura in actele casei sau terenului si nu avea nici autorizatie de constructie. In 1986 magazia a ars partial ne mai putand fi utilizata. Anul urmator 1987 am facut o cerere la primarie pentru repararea ANEXEI. De la "Consiliul Popular" am primit o instiintare prin cere se aducea la cunostinta ca sunt de acord sa execut lucrari de inlocuire partiala a "cadrului din bile rasinoase si a cherestelei" dar cu conditia sa se respecte locatia si nu se admitea fundatii sau elevatii.
Eu am facut anexa putin mai mare decat pe cea veche (o incapere pentru porc, o incapere pentru pasari si vaca,o magazie, deasupra un pod pentru fan) din ramasite de caramida si acoperita cu carton (cu acordul verbal al primarului de atunci), totul avand o suprafata (la sol) de 27m2 (9mL /3ml).
Acum nu mai am animale, iar la anexa s-au crapat peretii (nu rau) in urma unei alunecari de teren.


Ce acte sunt necesare daca doresc sa o renovez (din caramida si lemn) si sa o transform intr-un garaj si o bucatarie de vara plus un pod? (autorizatie de constructie, proiect, alte acte ca pentru o locuinta) Mentionez ca doresc sa trag gaze si apa pentru la bucatarie.

Acea instiintare de "inlocuire" este singurul act care il am asupra anexei. Nu se spune nimic de suprafata sau destinatia acestei anexe.
Ultima modificare: Duminică, 15 Iunie 2008
mbm76, utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:18, 15 Iunie 2008
cel mai sigur raspuns il gasiti la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un vecin care şi-a ridicat cu câţiva ani în urmă o încăpere ... atentu atentu Am un vecin care şi-a ridicat cu câţiva ani în urmă o încăpere cu destinaţie de bucătărie de vară în spatele casei mele, lipită de peretele casei ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie anexa LauraMalina LauraMalina Buna seara, Am tot incercat sa inteleg, am tot cautat .. in nici un topic de pe site nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)