avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Aparare impotriva unui petent care da in judecata tot ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Aparare impotriva unui petent care da in judecata tot ce misca in institutie

Avem un cetatean care a locuit intr-o locuinta de stat dar locuinta sa e retrocedata si prin urmare e pe drumuri. Cetateanul a facut cativa ani de inchisoare pentru ca a lovit cu o bata un politist pana l-a bagat in spital. De cand a iesit din penitenciar, s-a mutat la primarie. A primit raspunsuri peste raspunsuri la problema sa. A fost chiar si in audienta pentru aceasta situatie. Acum insa a inceput sa dea in judecata functionarii. La nimereala, cum ii tuna lui. Actiunile sale sunt scrise de mana si lipsite de argumente si cu atat mai putin de dovezi. Pe un functionar l-a dat in judecata pentru ca ... si-a dus mana la cap, pe altul ca a raspuns la telefon cand discuta cu el. Conform Ordonantei Guvernului nr. 27 din 2002, petitiile care au acelasi obiect primesc un singur raspuns, urmatoarele clasandu-se. El insa a devenit un adevarat hartuitor. Nu se poate face nimic impotriva sa, in penal, sa opreasca avalansa de actiuni in justitie fara motiv real? Zilnic intra in institutie si jigneste functionarii. Cum poate fi restrictionat accesul sau in institutie?
Sunt petitii, pur si simplu, sau plangeri penale ?
Leonte Tudor a scris:

Sunt petitii, pur si simplu, sau plangeri penale ?


Cetateanul a depus petitii la care a primit raspuns. A fost si in audienta la primar unde a primit din nou raspuns. Acum mai doreste inca o audienta la primar, cu acelasi obiect. Si asa a inceput sa dea in judecata functionarii din primariei. Pe cei de la Registratura ca nu ii place lui cum se uita, pe cea care face inscrieri pentru ca nu il mai inscrie in audienta la primar, pentru aceeasi problema, la care a primit nu un raspuns ci o armata de raspunsuri. Actiunile sale sunt depuse atat la Tribunal, in Contencios Administrativ, cat si la Judecatorie, pe civil.

Vine aproape zilnic, amenintand inclusiv ca aduce capul fostei sotii si il pune pe biroul colegei care face inscrieri. Pana la violenta este doar un pas.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2011
ContSters14496, utilizator
ioanaarad a scris:

Zilnic intra in institutie si jigneste functionarii. Cum poate fi restrictionat accesul sau in institutie?


Fiind cunoscut caracterul agresiv ,personalul de paza nu poate intervenii si eventual impune un mod decent de solutionare a problemelor cu care se adreseaza institutiei ?
goe_07 a scris:

ioanaarad a scris:

Zilnic intra in institutie si jigneste functionarii. Cum poate fi restrictionat accesul sau in institutie?


Fiind cunoscut caracterul agresiv ,personalul de paza nu poate intervenii si eventual impune un mod decent de solutionare a problemelor cu care se adreseaza institutiei ?


In ziua de inscrieri in audiente accesul sau in institutie nu este ingradit. Iar la Relatii cu Publicul merge cand vrea el.
Ce inseamna "a inceput sa-i dea in judecata"? De asta am intrebat daca sunt petitii sau plangeri penale/.

Alte discuții în legătură

Denuntare calomnioasa savu rozaliaa savu rozaliaa buna ziua as dori sa stiu daca pot da in judecata o persoana care ma taraste prin tribunale si la politie efectiv degeaba .niciodata nu a castigat. as vrea ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa Am un cetatean care ma tot da in judecata
pe nedrept si vreau sa-l dau in judecata pentru denuntare calomnioasa Se poate asa ceva. (vezi toată discuția)
Curatela partaj gabi1984 gabi1984 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: curatorul persoanei majore poate face acte de dispozitie intr-o procedura notariala de partaj a unui imobil? Conform ... (vezi toată discuția)