avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... denuntare calomnioasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

denuntare calomnioasa

buna ziua as dori sa stiu daca pot da in judecata o persoana care ma taraste prin tribunale si la politie efectiv degeaba .niciodata nu a castigat. as vrea sa ma lase in pace .din cate stiu are certificat ca este nebun .chiar i se iau in consideratie toate reclamatiile daca este nebun? ce as putea sa fac sa ma lase in pace?daca il dau in judecata am sau nu castig de cauza? nu doresc decat sa ma lase in pacesau sa se dovedeasca ca este nebun sau face pe nebunul sa aiba libera trecere ma puteti ajuta cu nu rasuns. multumesc.
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 00:04, 14 Iulie 2010
Daca v-a facut plangeri penale nefondate, solutionate cu nup puteti formula o plangere pentru denuntare calumnioasa. Insa daca se dovedeste ca are probleme la mansarda si nu raspunde penal.....
Faceti-i plangere penala ptr denunt calomnios . Poate va fi obligat la tratament medical de catre instanta ... ;)
Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2010
Diana Ramona, Alte profesii
Faptul ca va poarta prin tribunale si ca "niciodata nu a castigat " nu inseamna ca a comis inf. de denunt calomnios. Se poate dispune NUP de enspe ori, din diverse motive, iar sesizarea sa nu fie "denunt calomnios" din simplul motiv ca nu este invinuire MINCINOASA...
In lispa de alte detalii, consider ca informatiile pe care le-ati furnizat nu va indreptatesc la o astfel de actiune.
buna seara va multumesc pentru raspuns dar toate reclamatiile aduse au fost false ,neadevarate de ex;la reclamat pe socrul meu ca nu are voie sa circule cu tractorul agricol pe drumurile publice cu alte cuvinte la plimbat prin judecati degeaba .a castigat socrul meuprin hotarare definitiva si irevocabila..tractorul agricol nu se supune legilor LEGISLATIEI RUTIERE.are oare dreptul sa si bata joc de el.ce nu vam spus cel ce reclama este fratele lui socrul meu .tot ce face si continua pana in prezent sa faca o face din dusmanie sant in litigiu de 25 ani.pentru mostenirile parintesti.va multumesc.
Din punctul meu de vedere sesizarea privind evenimentul cu tractorul nu este un denunt calomnios...
Poate dvs va pare "neadevarata, falsa" insa dupa cum ati preciyat, fapta exista si (in opinia mea) nu exista o invinuire mincinoasa

Parerea mea este sa consultati un avocat caruia sa ii detaliati problemele sau sa incercati o mediere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios davo2 davo2 Salut! am avut in trecut niste probleme la institutia care lucrez am fost acuzat de inselaciune, iar, recent, am primit rezolutia de la procurorul de caz - ... (vezi toată discuția)
Raspundere penala ??? khalima khalima as avea o intrebare, va rog, daca se poate ... pt un vecin necajit. Am un vecin mai in varsta care tot e sacait de alt vecin prin diverse plangeri la politie ... (vezi toată discuția)
Procedura "denunt calomnios" -nu inteleg popo_acas popo_acas Buna ziua, Fac parte din o asociatie , si am ajuns la litigiu penal , in stadiu incipient , cu incadrare art 215 , eu fiind reclamant . Avocatul parti ... (vezi toată discuția)