avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avem domiciliile in orase diferite, in raza carei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avem domiciliile in orase diferite, in raza carei judecatorii trebuie sa inregistam divortul?

Va rog daca se poate sa ma informati si pe mine in legatura cu o nelamurire pe care o am. Am hotarat sa divortam de comun acord, amiabil, prin consimtamant mutual, dar avem domiciliile in orase diferite, eu in Suceava iar el in Pitesti. In raza carei judecatorii trebuie sa inregistram divortul? Teoretic ar trebui sa o depunem la judecatoria din raza careia am avut ultimul domiciliu comun, dar noi nu am avut niciodata domiciliu comun. Cum trebuie sa procedam in acest caz?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:14, 9 Aprilie 2011
unde ati avut ultimul domiciliu comun.
buna seara
regula la domiciliul comun exceptia la domiciliul paratului daca nu mai aveti nimic in comun cu domiciliul comun ,conf, art,607cod pr civ .
bafta
av daniela
exista minori in urma casatoriei ? daca nu atunci puteti sa desfaceti casatoria la un notar
doberv a scris:


unde ati avut ultimul domiciliu comun?


Nu am avut niciodata domiciliu comun. Dupa ce ne-am casatorit el s-a mutat in Suceva si am locuit amandoi in chirie peste un an de zile, dar nu am facut contract de inchiriere si deci el nu si-a schimbat buletinul, in buletin are domiciliul tot in Pitesti.
end a scris:

regula la domiciliul comun exceptia la domiciliul paratului


In cazul in care divortul se face pe cale amiabila, de comun acord, se mai poate vorbi de un reclamant si respectiv de un pârât?

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord cu un copil minor vipersoftpm vipersoftpm Buna ziua, Sunt casatorit de aproape 2 ani si impreuna cu sotia am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa divortam. Avem un copil cu varsta de 1 an si 4 ... (vezi toată discuția)
Divort biskream2009 biskream2009 Pot depune cererea de divort la Judecatoria pe raza domiciliului meu in calitate de reclamant,avand in vedere ca nici eu nici sotia nu mai locuim la acelasi ... (vezi toată discuția)
Divort cosminache123 cosminache123 Buna ziua, As dori sa intentez sotului meu divort ( nu mai locuim impreuna de 2 ani) dar el are domiciliul in alt judet( arges) eu in alt judet( valcea).As ... (vezi toată discuția)