avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata impozit pentru un salariat roman detasat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata impozit pentru un salariat roman detasat in Franta

Societatea are un salariat detasat in Franta, pentru care s-a obtinut Formularul E101. Salariul ,contributiile si impozitul pe venit ii sunt platite in Romania.
Dupa 183 de zile de la data inceperii detasarii trebuie sa i se retina impozit pe venit si in Franta?:-/

Multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 20:07, 19 Iunie 2008
Vedeti DECRET Nr. 240 din 23 decembrie 1974

pentru ratificarea Convenţiei dintre guvernul Republicii Socialiste România şi guvernul Republicii Franceze privind evitarea dublei impuneri pe venit şi avere, semnată la Bucureşti la 27 septembrie 1974

EMITENT: CONSILIUL DE STAT

PUBLICAT ÎN: BULETINUL OFICIAL NR. 171 din 31 decembrie 1974[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2008
ContSters42967, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Există tratate pentru evitarea dublei impuneri între românia și sua? iqwert iqwert Buna ziua, Presupunem ca detin ETF-uri(actiuni) cumulative(se reinvestesc automat, nu se emit dividende) prin firma Interactive Brokers care are sediul in ... (vezi toată discuția)
Impozit/taxe pe bani castigati la concursuri exangajat exangajat Buna ziua Sunt foarte aproape de a castiga un concurs pe un site american (deci banii vin din SUA, probabil prin PayPal), in jur de 12.000$. Am muncit mult ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit in cazul detasarii in franta pentru mai mult de 18 luni hanaichi hanaichi Buna ziua - Sunt detasat in Franta de un an de cadrul unei firme multinationale. Angajatorul (sediul din Romania al firmei) ar dori sa imi prelungeasca ... (vezi toată discuția)