avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe venit in cazul detasarii in Franta pentru ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozit pe venit in cazul detasarii in Franta pentru mai mult de 18 luni

Buna ziua -

Sunt detasat in Franta de un an de cadrul unei firme multinationale. Angajatorul (sediul din Romania al firmei) ar dori sa imi prelungeasca detasarea pentru inca un an, insa m-a avertizat cu privire la posibilitatea de a fi impozitata si de statul francez dupa 18 luni de detasare.

Este acest lucru posibil, avand in vedere ca firma obtine formularele E101 si E102 iar eu am certificat de rezidenta fiscala in Romania? Daca da, este ceva ce se poate face pentru a continua sa platesc impozitele doar in Romania?

Si inca o intrebare, perioada maxima de detasare catre Franta este de 24 de luni sau de 3 ani (conform conventiei bilaterale intre cele doua state)?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 22:33, 17 Octombrie 2011
Cautati Tratatul de evitare a dublei impuneri incheiat intre Romania si Franta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit pentru un salariat roman detasat in franta Spiridush Spiridush Societatea are un salariat detasat in Franta, pentru care s-a obtinut Formularul E101. Salariul ,contributiile si impozitul pe venit ii sunt platite in ... (vezi toată discuția)
Retinere la sursa melchior melchior ce fel de servicii europene poate primi o persoana juridica romana care sa nu fie impozitate cu retinere la sursa? (vezi toată discuția)
Consultanta si emitere factura fifi58 fifi58 Firma din Austria presteaza serv de consultanta si managment in Ro Beneficiar firma platitor de tva inreg in Romania .Consultanta are loc pe teritoriul ... (vezi toată discuția)