Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa de timbru pentru plangere contraventionala?

Am formulat o plangere contraventionala la in proces-verbal incheiat de ARR Romania, iar Judecatoria Ploiesti m-a citat cu mentiunea de a depune taxa de timbru in valoare de 192 lei. Intrebarea mea este: plangerile contraventionale nu sunt scutite de taxa de timbru? Ce pot sa fac in acest caz sa nu imi anuleze plangerea ca netimbrata?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 08:35, 13 Aprilie 2011
aveti posibilitatea de a formula cerere de reexaminare a taxei in termen de 3 zile de la data la care ati luat la cunostinta de aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravenþionalã anulatã pentru lipsa semnãturii maryan_rmf maryan_rmf M i s-a anulat plangerea de contestare a procesului verbal de circulatie fara rovinieta pe motivul ca este ne semnata .Mentionez ca vandusem deja masina . Ce ... (vezi toată discuția)
Actiune anulata pt neplata taxa de timbru laura-jurist laura-jurist Buna dimineata, Ce masura apreciati ca poate fi luata in urmatoarea situatie: - societatea formuleaza plangere contraventionala fata de un p-v - omite, din ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata amenda rovinieta S_Cristina S_Cristina Buna ziua, Am primit o scrisoare de executare silita pentru neplata rovinietei la data de 14.04.2014. La data de 12.05.2011 a fost intocmit procesul verbal ... (vezi toată discuția)