avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa de timbru pentru plangere contraventionala?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa de timbru pentru plangere contraventionala?

Am formulat o plangere contraventionala la in proces-verbal incheiat de ARR Romania, iar Judecatoria Ploiesti m-a citat cu mentiunea de a depune taxa de timbru in valoare de 192 lei. Intrebarea mea este: plangerile contraventionale nu sunt scutite de taxa de timbru? Ce pot sa fac in acest caz sa nu imi anuleze plangerea ca netimbrata?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 08:35, 13 Aprilie 2011
aveti posibilitatea de a formula cerere de reexaminare a taxei in termen de 3 zile de la data la care ati luat la cunostinta de aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravenþionalã anulatã pentru lipsa semnãturii maryan_rmf maryan_rmf M i s-a anulat plangerea de contestare a procesului verbal de circulatie fara rovinieta pe motivul ca este ne semnata .Mentionez ca vandusem deja masina . Ce ... (vezi toată discuția)
Actiune anulata pt neplata taxa de timbru laura-jurist laura-jurist Buna dimineata, Ce masura apreciati ca poate fi luata in urmatoarea situatie: - societatea formuleaza plangere contraventionala fata de un p-v - omite, din ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata amenda rovinieta S_Cristina S_Cristina Buna ziua, Am primit o scrisoare de executare silita pentru neplata rovinietei la data de 14.04.2014. La data de 12.05.2011 a fost intocmit procesul verbal ... (vezi toată discuția)