avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plângere contravenþionalã anulatã pentru lipsa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plângere contravenþionalã anulatã pentru lipsa semnãturii

M i s-a anulat plangerea de contestare a procesului verbal de circulatie fara rovinieta pe motivul ca este ne semnata .Mentionez ca vandusem deja masina . Ce pot contesta in 15 zile ? anularea
pangerii ?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:11, 3 Martie 2013
Consider ca pentru mai multe motive sa anulat cererea, ca fiind si netimbrata sau insuficient timbrata. intrucat semnarea cereri de chemare in instanta asa cum prevede si Codul de procedura civila o puteati semna si la primul termen.
Aveti dreptul sa formulati recurs ( in 15 zile de la comunicare ) impotriva sentintei instantei de fond prin care a fost anulata plangerea contraventionala pentru lipsa semnaturii.
Daca ati fost citat cu mentiunea prezentarii in vederea insusirii plangerii formulate si nu v-ati prezentat, e inutil sa mai formulati recurs.
@Raul 62
Plangerea nu putea fi anulata ca netimbrata sau insuficient timbrata pentru ca obiectul dosarului este plangere contraventionala si este scutita de plata taxei de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta a respins cererea ca netimbrata. ce sanse am in recurs? arania arania Buna seara, Intr-un proces pt restante cheltuieli intretinere in intampinarea pe care am facut-o am contestat cuantumul sumelor(cele de la inceputul ... (vezi toată discuția)
Am vreo cale de atac daca mi se respinge actiunea ca insuficient timbrata? mariana_marian mariana_marian Daca instanta de fond imi anuleaza actiunea ca insuficient timbrata,am vreo cale de atac?Pot contesta anularea actiunii? (vezi toată discuția)
Cerere anulata ca netimbrata, hotarare nerecurata etc etc Buna seara, Am avut un proces de iesire din indiviziune, a fost o singura infatisare la care am luat parte ambele parti, iar reclamanul nu a platit taxele ce ... (vezi toată discuția)