avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general AJUTOR LA INTOCMIREA BILANTULUI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

AJUTOR LA INTOCMIREA BILANTULUI

BUNA ZIUA, am o problema care nu o pot rezolva repede...incerc sa fac bilantul asociatiei non profit, fara scop patrimonial....rezultatul pe 2010 s-a decis sa fie reportat pe anul urmator....deci 117.01 = 1211...iese totul bine la bilant pana la nota 3 unde nu se coreleaz 21.06.01 cu 20.03.03...adica nu e repartizat profitul si nu are cu ce corela soldul la 117.01...ce pot sa fac? nu pot depune asa la finante bilantul daca nu e valid...AJUUUUUUUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!!

MENTIONEZ ca avem profit/ excedent si nu pierdere/deficit#-o
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
thesimonelu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 17:21, 13 Aprilie 2011
Inregistraea de care pomeniti se face in ianuarie 2011. In decembrie contul 121 ramane cu sold.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profit si dividende anomarairam anomarairam Buna ziua, Am in bilant la 31.12.2013 urmatoarele date: sold debitor 117 1211 sold creditor 121 2511 1. As putea sa imi recuperez pierderea din anii ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea pierderii contabile marrietta marrietta sunt in incurcatura: intrebarea mea este una care ma framanta, pierderea raportata prin bilantul din iunie 2009 se inregistraza la iulie 2009 1171=121 sau ... (vezi toată discuția)
Determinarea profitului unei societati otilia13 otilia13 Buna ziua! Cand anume se poate determina profitul unei societati, la finele fiecarui an printr-un bilant sau se poate determina si lunar? Ideea este ca o ... (vezi toată discuția)