avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare moto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare moto

Buna ziua,
acum 2 ani am achizitionat o motocicleta insa nu am trecut-o pe noul nume si noua adresa.Am primit de la fostul proprietar si acea dovada ca motocicleta a fost scoasa din evidenta directiei de taxe si impozite, insa stiam ca acea fisa are o valabilitate si ar fi trebuit sa o inmatriculez in decursul a 1 luna sau 2. Cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie? Mentionez ca nu pot lua legatura cu vechiul proprietar. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
bubuzuza, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit masina play play am cumparat o masina de curand ,am facut contract de vanzare cumparare cu tot cu actul de la primarie cum ca nu are datorii si e scoasa de la impozitul celui ... (vezi toată discuția)
Buna. numele meu este cristian. am si eu o problema si sper sa ... Petru-Cristian Petru-Cristian Buna. Numele meu este Cristian. Am si eu o problema si sper sa gasesc o rezolvare. De vreo 2 ani (2021) am achizitionat o motocicleta cu tot cu acte (carte, ... (vezi toată discuția)
Cat timp pot circula cu masina inmatriculata pe numele fostului proprietar? AnaDemeny AnaDemeny Am cumparat o masina inmatriculata in Romania in 2006, apoi in 2010. La momentul respectiv, nu s-au platit decat accize vamale si acum trebuie sa platesc taxa ... (vezi toată discuția)