avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... RASPUNDERE JURIDICA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

RASPUNDERE JURIDICA

Subsemnatul am un fiu (in varsta de peste 30 ani) care este plecat la munca in strainatate. Inainte de a pleca din tara acesta a contractat un imprumut de bani de cateva mii de euro la o banca din Romania numai in baza buletinului de identitate. Precizez ca tot inainte de plecarea din tara nu a locuit impreuna cu mine ci a detinut locuinta proprie dar nu a avut mutatie pe buletin la acea adresa. As vrea sa stiu ce raspundere juridica are subsemnatul fata de datoriile acestuia la banca ? ...in conditiile in care nu cunosc decat tara in care este plecat ?
Va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 16:33, 15 Aprilie 2011
Stimate domn,
dat fiind faptul ca fiul dvs este major, nu este antrenata raspunderea dvs contractuala pentru faptele comise de fiu.Nu ar avea sens sa intram in amanunte.
retineti:aveti linistea necesara juridica; nu ve-ti raspunde pentru antrenarea anumitor aspecte de ordin pecuniar antamate de fiul dvs.Desigur, ar fi indicat ca fiul dvs sa incerce sa isi rezolve problemele.Cu alte cuvinte, puteti sa va bucurati de liniste(atat cat ofera acest guvern) si pace cat mai multi ani.
va urez multa sanatate.
av zagrean

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitarea bunului imobil executat vera.sandu vera.sandu buna ziua, povestea mea e lunga dar voi incerca sa o scurtez pe cat pot. am uncredit restant la cec de 4500 lei (fara ipoteca) si unul la bcr de 82000 euro ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament supus mostenirii lalabanciu lalabanciu Buna ziua! Doresc sa cumpar un apartament, proprietara a decedat, nu cunosc exact cand. Acum mostenitorii au apelat la notar pentru dezbaterea mostenirii si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile merrypopa8003 merrypopa8003 As dorii sa va explic in cateva cuvinte problema mea dar si nelamurirea mea legata de doua credite de nevoi personale doara cu buletinul , fara garantii ,fara ... (vezi toată discuția)