avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Ajutor - acte necesare profesare mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Ajutor - acte necesare profesare mediere

As dori sa stiu acre sunt pasii si procedurile ce trebuiesc urmate pentru a putea deschide un cabinet de mediator??
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: mireloi , utilizator 12:46, 22 Aprilie 2011
Nu ati precizat daca ati urmat cursul de mediator si daca v-ati autorizat. Parca n-as vorbi in van, daca cele doua prime conditii nu sunt indeplinite.
Reveniti cu precizarile de rigoare si, in caz ca raspunsul nu va fi prompt, datorita problemelor urgente legate de pregatirile de Sarbatori, intrati in sectiunea dedicata medierii si veti gasi informatiile necesare.
Pe siteul Consiliului de Mediere www.cmediere.ro gasiti toate explicatiile de care aveti nevoie, functie si de cum preciza colega, starea initiala in care va aflati!
Am urmat cursurile de mediator,, am acea adeverinta de absolvire a cursurilor acre ce tine loc de diploma dupa absolvire....cam atat..
Am gasit cateva informatii utile si am o nelamurire cu privire la:copia dupa Hotararea Consiliului de Mediere prin care se constata indeplinirea conditiilor pentru a avea calitatea de mediator cf lg 192/2006, de unde se obtine aceasta???
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2011
mireloi, utilizator
Pana sa va faceti un birou, trebuie sa fiti autorizata ca mediator(acesta fiind primul pas), depuneti mai intai dosarul pentru acest pas , obtineti hotararea de la Consiliu si mergeti mai departe...

Alte discuții în legătură

Mediere, profesia de mediator Dani@ Dani@ In ce conditii pot deveni mediator?Care sunt etapele si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a putea deschide un cabinet de mediere?Este necesar ... (vezi toată discuția)
Infiintare birou mediator marinela condulet marinela condulet buna ziua. vreau sa deschid un birou de mediator. am urmat cursurile dar ma intereseaza ce trebuie sa fac acum cu atestatul. care e ordinea: autorizare la ... (vezi toată discuția)
Practicarea profesiei de mediator stefana88 stefana88 Buna seara! Am terminat Facultatea de Drept anul trecut si as dori sa stiu mai multe despre profesia de mediator. Este vreo scoala in acest sens sau trebuie ... (vezi toată discuția)