Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie

Barbat data nasterii 2 02 1951 ani lucrati 40 din care 26 ani in grupa a doua.....doresc sa stiu cind pot iesi in pensie.......multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:14, 23 Aprilie 2011
Daca cei 26 de ani sunt in procent de 100%,indepliniti conditiile pentru limita de varsta la acest moment.Conditia de stagiu de 35 de ani este indeplinita.Conditia de varsta in cazul in care procentul este de 100% este si ea indeplinita.Reducerea varstei standard de pensionare ar fi de 6 ani din 65=59 de ani(indeplinita).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata/limita de varsta? ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua! am o intrebare:taica-meu are varsta de 59 ani si 3 luni,nascut in 1951,a lucrat efectiv 32 ani si are 10 luni gr I si 17 ani grupa II. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? rupa rupa am vîrsta de 59 ani (13/09/1955). si ca vechime în munca 37 ani . Întrbabare - cind aș putea sa ma pensionez , indiferent de tipul de pensionare / ... (vezi toată discuția)
Calcul iesire la pensie nitucornel nitucornel Buna ziua . Am lucrat 16 ani in gr.1 de munca , total 23 ani cotizatie. Nascut in sept. 1960. Unde ma incadrez si la ce varsta pot iesi la pensie , chiar si ... (vezi toată discuția)