avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce modificari trebuie sa fac in actele aditionale la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce modificari trebuie sa fac in actele aditionale la contractele de munca vechi, incepand cu 1 mai 2011?

Ce modificari trebuie sa fac in actele aditionale la contractele de munca vechi, incepand cu 1 mai 2011?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 15:08, 28 Aprilie 2011
Chiar nu stie nimeni ce trec in plus fata de criteriile de evaluare?
Daca este sa ne luam dupa art.17 din Codul Muncii nu prea trebuie sa intocmim acte aditionale la vechile contracte individuale de munca.

Art. 17. - (1) Anterior încheierii sau modificării contractului individual de muncă, angajatorul are obligaţia de a informa persoana selectată în vederea angajării ori, după caz, salariatul, cu privire la clauzele esenţiale pe care intenţionează să le înscrie în contract sau să le modifice.

(4) Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la alin. (2) in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, intr-un termen de 20 de zile lucratoare de la data aparitiei modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege.


Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2011
rosu gheorghe, utilizator
Sunteti sigur?
Ceea ce am scris este din lege.
Cred ca intrebarea dumneavoastra este legitima deoarece in Romania de azi legea nu-i la mare pret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la c.i.m ContSters154162 ContSters154162 Contractele de munca vechi trebuie modificate in mod obligatoriu prin act aditional, acum odata cu intrarea in vigoare a noul cod al muncii? :-/ Si prin act ... (vezi toată discuția)
Modificarea criteriilor de evaluarea a activitatii si a atributiilor petrulili petrulili Codul muncii \\"Art. 17. [informarea cu privire la clauzele contractului de munca] (1) Anterior incheierii sau modificarii contractului individual de munca, ... (vezi toată discuția)
Modificare cim, informare inainte cu 15 zile sau 20? ginutz_a ginutz_a buna ziua, inainte sa se modifice codul muncii, pentru orice modificare a CIM faceam o informare angajatului cu 15 zile inainte de modificare. acum se face ... (vezi toată discuția)