avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptia unei persoane majore
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptia unei persoane majore

Am o fetita de 29 de ani si a fost crescuta de sotul meu actual dar nu este tatal ei biologic ea purtind numele primului meu sot.Acum s-a casatorit(fata) dar actualul meu sot crescind-o de mica are o mare dorinta sa o adopte si sa-i poarte numele .aceeasi dorinta avind si fata mea.Cu amabilitate va intreb daca este posibil tinind cont ca tatal ei biologic n-ar fi de acord cu toate ca nu a contribuit niciodata cu nimic la cresterea ei ea fiindu-mi incredintata mie in urma divortului de acum 25 de ani.Va multumesc anticipat Cu respect Carmen
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 15:43, 1 Mai 2011
Buna ziua,adoptia unui adult nu necesita acordul tatalui biologic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încredinþare minor din afara cãsãtoriei Nykollette Nykollette Bună ziua. Mă numesc Mihaela şi am o fetiţă din afara căsătoriei în vârstă de 7 ani. Adică, am fost căsătorită cu tatăl biologic al minorei, ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie al uni minor după divort Mni1992 Mni1992 Bună ziua am și eu o întrebare sunt divorțată de fostul soț de 4 ani, avem o fetita care acuma are 5 ani și as vrea sa o trec pe numele meu de fata sau ... (vezi toată discuția)
Recuperarea numelui real Valentina_Ivascu Valentina_Ivascu Buna ziua! Am un caz in familie de persoane care ar vrea sa isi recupereze numele adevarat de familie. Cum vine treaba asta? O femeie a fost casatorita un ... (vezi toată discuția)