gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Valentina_Ivascu 
	    	Utilizator

Valentina_Ivascu 
	    	Utilizator	    

Valentina_Ivascu 
	    	Utilizator

Valentina_Ivascu 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 denis2012	                   

Buna ziua,as vrea sa stiu daca tatal meu are acelasi adn ca al meu,cum pot face sa aflu daca el nu doreste sa faca analizele de sange?nu avem acelasi nume ... (vezi toată discuția)
	                    denis2012	                   

Buna ziua,as vrea sa stiu daca tatal meu are acelasi adn ca al meu,cum pot face sa aflu daca el nu doreste sa faca analizele de sange?nu avem acelasi nume ... (vezi toată discuția)

Calin2130	                   

Buna ziua.Speta este in felul urmator:
Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
	                    Calin2130	                   

Buna ziua.Speta este in felul urmator:
Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)

Carla Ioana	                   

Buna ziua! Scriu in speranta ca cineva ma poate linisti. In anul 2009, in urma unei relatii (nu de casatorie) am dat nastere unui copilas. De tatal copilului ... (vezi toată discuția)
	                    Carla Ioana	                   

Buna ziua! Scriu in speranta ca cineva ma poate linisti. In anul 2009, in urma unei relatii (nu de casatorie) am dat nastere unui copilas. De tatal copilului ... (vezi toată discuția)