avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Decontarea navetei a cadrelor didactice
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Decontarea navetei a cadrelor didactice

Stimate d-nul avocat!

De la inceputului anului scolar 2010/2011 fac naveta la un orasel aflat la 40km distanta de localitatea mea.
Problema mea este, ca in scoala se deconteaza numai abonamentul,si i-mi refuza sa-mi deconteze suma biletelor. (suma biletelor nu depaseste pretul abonamentului)
Motivul pt care fac naveta cu bilete este ca ma deplasezi numai patru zile si ies mai bine decat sa-mi cumpar abonament pt 5 zile. Cand totusi am predat bilete o luna(in total 240 lei), mi sa calculat decontarea astfel: (abonamentul luat pt 4 zile) -25%. astfel am pierdut intro luna 50 lei.

Au dreptul sa ma obliga sa cumpar abonament???

Alte discuții în legătură

Naveta profesor misu1972 misu1972 Buna ziua, Sunt profesor in mediul rural , si zilnic efectuez naveta pe o distanta de 240 de km. Noile prevederi ale Normelor de decontare a navetei prevad ca ... (vezi toată discuția)
O lună m a șantaja pt ca nu mi a dat 60 de lei,acum iar vrea ... Profesor2021 Profesor2021 Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe Buna ziua.De anul acesta sunt cadru didactic la o scoala noua.Fac ... (vezi toată discuția)
Abonament scolar handsu handsu Daca un copil de la tara face naveta la oras fiind elev , la scoaterea abonamentului pentru naveta trebuie sa plateasca pretul intreg sau la prezentarea ... (vezi toată discuția)