avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... spam
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

spam

apreciez foarte mult informatiile primite de la avocatnet, dar ma deranjeaza ca-mi intra in inbox in loc sa-mi intre in spam. cum pot rezolva, ca avocatnet sa-mi trimita ca si pana acum 2 saptamani informatiile in spam. multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaladan , utilizator 08:35, 10 Mai 2011
scoateti adresa din contacte
Intrebarea dvs este foarte amuzanta. Cum adica sa va trimita ca si pana acum doua saptamani in spam? Dvs stiti ca a fi marcat ca spam este un lucru negativ, si nici pe departe asa bun cum sugerati?
:D Haideti sa va explic un lucru: toti cei care raporteaza ca spam mesajele Avocatnet.ro sunt dezabonati automat de la toate newsletterele noastre. Asa incat, daca doriti sa primiti in continuare newslettere, le veti primi in inbox. Altfel, puteti accesa oricand siteul sa primiti informatii.

Numai bine.
acum am inteles, dar pana acum 2 sapatamani imi intrau in spam, n-am stiut ca spam este ceva "cah", nu toata lumea este docta in calculatoare si folosirea lor; atata doar ca ma enerveaza ca trebuie sa fac slalom printre mail-uri si cand aveam timp ma uitam in spam sa vad ce informatii am primit (in spam) de la avocatnet. Multumesc de raspuns, nu vreau sa ma dezabonez ca-mi plac informatiile primite, si scuze de impolitetea produsa, dar jur ca nu stiam rostul spam-ului; intre timp m-am documentat (pe goagal,desigur). cu multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mailurile salgeta salgeta Buna ziua! Nelamurire: de catva timp (2-3 luni) primesc mesajele de pe avocatnet in spam. Zilnic le transfer pentru a le citi, ceea ce e incomod si pagubos ... (vezi toată discuția)
Dezabonare crengum29 crengum29 Buna ziua! Astazi am primit acest e-mail de informare cum ca am fost dezabonata automat: „Buna ziua, Ca urmare a analizei noastre, adresa de email ... (vezi toată discuția)
Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)