avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Dezabonare
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Dezabonare

Buna ziua! Astazi am primit acest e-mail de informare cum ca am fost dezabonata automat:

„Buna ziua,

Ca urmare a analizei noastre, adresa de email c______s@yahoo.ro a fost dezabonata automat de la newsletterul si alertele AvocatNet.ro datorita raportarii repetate a mailurilor de la AvocatNet.ro ca spam.
In cazul in care considerati ca newsletterul AvocatNet.ro prezinta interes pentru dumneavoastra, va puteti reabona oricand din contul dvs de pe AvocatNet.ro sectiunea Newsletter / Alerte

Va reamintim faptul ca, incepand cu luna noiembrie, am anuntat public faptul ca sistemul care administreaza trimiterea de newslettere si alerte pentru AvocatNet.ro va dezabona automat toti utilizatorii care raporteaza ca spam mailurile primite de la AvocatNet.ro.

Va multumim,
Echipa AvocatNet.ro”

Vreau sa precizez ca mi s-a intamplat o singura data sa mut in spam un e-mail din partea dvs. (daca nu ma insel, chiar in aceasta dimineata) si a fost dintr-o simpla greseala. De la „raportarea repetata a mailurilor de la AvocatNet.ro ca spam” pana la a raporta un singur mail si atunci din greseala, e cale lunga. Si dezabonarea automata nu e „datorita raportarii”, ci „din cauza”...

Poate faceti cumva sa corectati problemele!

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:33, 9 Noiembrie 2017
Pentru solutionare,sesizati direct prin mesagerie privata administratorii formului care detin competenta si baza tehnica sa dispuna modificarile necesare
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mailurile salgeta salgeta Buna ziua! Nelamurire: de catva timp (2-3 luni) primesc mesajele de pe avocatnet in spam. Zilnic le transfer pentru a le citi, ceea ce e incomod si pagubos ... (vezi toată discuția)
Nedumerire podgorescu podgorescu Echipa Avocatnet.ro ma anunta ca adresa mea de mail a fost dezabonata, la cererea mea, prin apasarea butonului de dezabonare. Personal, nu imi amintesc sa fi ... (vezi toată discuția)
Newsletter ContSters25002 ContSters25002 desi sunt abonata la newsletter nu primesc nici o informatie.Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)