avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Mailurile
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Mailurile

Buna ziua!
Nelamurire: de catva timp (2-3 luni) primesc mesajele de pe avocatnet in spam. Zilnic le transfer pentru a le citi, ceea ce e incomod si pagubos pentru timpul meu. Pe 28 septembrie am primit mesajul: "Ca urmare a analizei noastre, adresa de email salgeta@yahoo.com a fost dezabonata automat de la newsletterul si alertele AvocatNet.ro datorita raportarii repetate a mailurilor de la AvocatNet.ro ca spam.
In cazul in care considerati ca newsletterul AvocatNet.ro prezinta interes pentru dumneavoastra, va puteti reabona oricand din contul dvs de pe AvocatNet.ro sectiunea Newsletter / Alerte

Va reamintim faptul ca, incepand cu luna noiembrie, am anuntat public faptul ca sistemul care administreaza trimiterea de newslettere si alerte pentru AvocatNet.ro va dezabona automat toti utilizatorii care raporteaza ca spam mailurile primite de la AvocatNet.ro. "
Ceea ce nu e adevarat. Va citesc adesea cu interes si va apreciez.
M-am reabonat, dar mailurile intra in continuare in spam, in schimb nu mai primesc notificatii pentru noutatile pe sectiunile care erau setate anterior.
Ce se intampla? Ce se poate face?
Va multumesc pentru o rezolvare a situatiei.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:03, 16 Ianuarie 2015
Buna ziua,
Mesajul nostru a ajuns in SPAM? In acest caz, s-ar putea ca linkurile sa nu functioneze. Tot ce trebuie sa faceti este sa bifati mesajul din lista de mesaje din SPAM, iar apoi sa apasati butonul NOT SPAM. Mesajul va putea fi regasit in Inbox, unde linkurile functioneaza.

Asa ati facut cand ati zis ca le transferati?
Si eu am activat "spam" pentru mesaje si e in regula.
In spam le citesc mai rar ....

Aici am facut o manevra gresita!
Dar profit de ea ca sa amintesc ca sunt foarte atent sa dezactivez "discutia este urmarita" si, in felul acesta nu mai primesc acele zeci de alerte ...

[Folositi functia Editeaza cand vreti sa completati sau sa corectati un mesaj deja postat, nu scrieti mesaje consecutive. Aveti la dispozitie pentru asta 30 de minute de la publicare, multumesc]
Ultima modificare: Vineri, 16 Ianuarie 2015
Ares-3, moderator
amvirdan, va rog cititi aceasta discutie:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezabonare crengum29 crengum29 Buna ziua! Astazi am primit acest e-mail de informare cum ca am fost dezabonata automat: „Buna ziua, Ca urmare a analizei noastre, adresa de email ... (vezi toată discuția)
Newsletter ContSters25002 ContSters25002 desi sunt abonata la newsletter nu primesc nici o informatie.Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Nedumerire podgorescu podgorescu Echipa Avocatnet.ro ma anunta ca adresa mea de mail a fost dezabonata, la cererea mea, prin apasarea butonului de dezabonare. Personal, nu imi amintesc sa fi ... (vezi toată discuția)