avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doua contracte individuale de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doua contracte individuale de munca

Pot avea doua contracte individuale de munca cu norma intreaga?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 11 Mai 2011
Da, programul de lucru sa nu se suprapuna.
Nu stiu cum se va respecta principiul ca "perioada de munca de 8 ore este urmata de o perioada de odihna de 8 ore sau 12 ore (art.131)", dar daca legea permite sa aveti mai multe contracte.... spor la munca.
moise paula a scris:

Pot avea doua contracte individuale de munca cu norma intreaga?

Conform dispzitiilor art.35 alin.1 C.mun., orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
Asadar, textul de lege nu stabileste ce fel de c.i.m. poate avea o persoana fizica prin cumul ... prin urmare, exista posibilitatea ca o persoana fizica sa aiba doua c.i.m. cu norma intreaga.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca de 8 ore ......bună ziua, o persoana poate avea 2 contracte de munca de 8 ore, ... nico_bubu nico_bubu Bună ziua, O persoana poate avea 2 contracte de munca de 8 ore, la doua societăți diferite? Sau măcar unul de 8 ore și unul de 6 ore? (vezi toată discuția)
Buna ziua.am dreptul de a avea cumul de functii, contabil la ... cordeamon1ca@yahoo.com cordeamon1ca@yahoo.com Buna ziua.Am dreptul de a avea cumul de functii, contabil la doua unitati de invatamant( angajatori diferiti) avand contract de 8 ore la fiecare?. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Medic doua norme sch sch Va rog, permite legislatia muncii ca un medic sa lucreze doua norme intregi, respectiv 7 ore la un Spital de stat si apoi 8 ore la Policlinica particulara , ... (vezi toată discuția)