avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... rca pt masina inmatriculata in Franta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

rca pt masina inmatriculata in Franta

unde pot face o asigurare rca pt o masina inmatriculata in Franta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: PaulFlp , utilizator 20:00, 30 Decembrie 2017
In Franta, ca tara de inmatriculare a autovehiculului.
La orice asigurator care are "Asigurare de frontiera".
Asigurarea de frontiera e f. scumpa, cateva sute de euro lunar, asa ca e de preferat sa reinnoiti asigurarea RCA in tara unde este inmatriculat vehiculul.
Atat RCA-ul (valabil pentru Franta) cat si Cartea Verde (valabila pentru celelalte tari) cel mai bine este sa se faca unde este inmatriculata masina. Pana acum ceva vreme se emiteau si la noi asemenea polite dar acum s-a interzis emiterea acestor polite.
Salut! Pe cartea de înmatriculare a mașini cu numere de Franța scrie și CNP proprietarului și cum o găsesc pe cartea de înmatriculare'

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

asigurare obligatorie de raspundere civila pentru autovehicul inmatriculat in sua cosmin_seattle cosmin_seattle AR PUTEA CAREVA SA MA AJUTE SI PE MINE SA IMI SPUNA CUM FAC SA PUN ASIGURAREA OBLIGATORIE PE O MASINA CARE ESTE INSCRISA IN AMERICA? DIN CATE AM AFLAT PAA ... (vezi toată discuția)
Autoturism strain cu asigurare romaneasca? manole silviu manole silviu Este valabila o asigurare facuta in Romania pentru un autoturism inmatriculat in Austria? (vezi toată discuția)
Circulatia in ue si in afara ue cu numere de inmatriculare provizorii ines19_06 ines19_06 Buna seara! Sunt cetatean tunisian, student in Iasi cu rezidenta pana in 2013 in Romania. As vrea sa achizitionez un autovehicul din Romania fabricat in anul ... (vezi toată discuția)