ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

cool_girl_em 
	    	Utilizator

cool_girl_em 
	    	Utilizator	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

alexis45 
	    	Utilizator

alexis45 
	    	Utilizator	    

gxg61	                   

Buna ziua,
Doresc sa iau in intretinere doi batrani de 87 respectiv86 ani,in schimbul unui ctr.de vanzare-cumparare cu uzufruct viager privind apartamentul ... (vezi toată discuția)
	                    gxg61	                   

Buna ziua,
Doresc sa iau in intretinere doi batrani de 87 respectiv86 ani,in schimbul unui ctr.de vanzare-cumparare cu uzufruct viager privind apartamentul ... (vezi toată discuția)

cool_girl_em	                   

o doamna vrea sa facem vanzare cumparare cu clauza si noi sa o ingrijim, problema e ca doamna are inceput de dementa si ea nu ne poate face actele, e posibil ... (vezi toată discuția)
	                    cool_girl_em	                   

o doamna vrea sa facem vanzare cumparare cu clauza si noi sa o ingrijim, problema e ca doamna are inceput de dementa si ea nu ne poate face actele, e posibil ... (vezi toată discuția)

ContSters96930	                   

Daca matusa mea i-mi face act de vinzare cumparare cu clauza de intretinere cine este titularul apartamentului pe urma si daca ii bag cablu tv va fi pe numele ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters96930	                   

Daca matusa mea i-mi face act de vinzare cumparare cu clauza de intretinere cine este titularul apartamentului pe urma si daca ii bag cablu tv va fi pe numele ... (vezi toată discuția)