avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dupa divortul parintilor,ce drepturi au copiii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dupa divortul parintilor,ce drepturi au copiii?

acum o luna am divortat si copiii sunt in custodia mea, fostul sot deja a bagat apartamentul in vanzare fara sa fi facut partajul si a inceput cu diferite amenintari.As dori sa stiu daca vor avea copiii drept la viitoare casa pe care el si-o va construi si daca e mai bine sa fac partajul decat sa cred in cuvantul lui ca va imparti banii egal cand va vinde apartamentul
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:00, 18 Mai 2011
Bunurile comune sunt ale sotilor, copiii nu au nici un drept, decat un drept la mostenire dupa decesului unuia sau altuia dintre parinti.
E indicat sa procedati la partajarea bunurior comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre succesiune michelle2011 michelle2011 Inainte sa se cunoasca,mbii mei parinti au avut cate o casatorie anterioara,din care au avut cate 2 copii fiecare. Dupa ce a divortat fiecare,lasand in urma si ... (vezi toată discuția)
Partaj cristinani cristinani Am hotarat impreuna cu sotul meu sa divortam. Pentru partaj, toate bunurile comune se impart la jumatate? Sau parintele care va creste copilul are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Informatii despre proprietate gsorini gsorini Buna ziua, Am urmatorea situatie in familie. Parintii sunt divortati si amandoi sunt proprietari ai apartamentului pe care il au. In apartament sta unul din ... (vezi toată discuția)