avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1375 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concedierea dupa accident de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concedierea dupa accident de munca

Sotul meu a avut un accident de masina, in timp ce se deplasa cu masina, proprietatea firmei, in interes de serviciu. Drept urmare accidentul rutier a fost declarat accident de munca.
A avut nevoie de 180 zile de ingrijiri medicale. Acum la revenirea la lucru i s-a pus in vedere ca patronul firmei nu mai vrea oameni in firma oameni care i-au lovit masinile. Care este posibilitatea ca sotul meu sa fie dat afara, fara a i se restructura postul?
In faza in care a intrebat "Bun si dupa ce revin la serviciu, ma dati direct afara sau am perioada de preaviz?" i s-a raspuns "Iti dai DEMISIA si stai in perioada de preaviz aferenta bla bla bla"

Alte discuții în legătură

Accident, fara politie,ce e de facut? 1Marius2Ion3 1Marius2Ion3 Buna ziua. Sunt cetățean Român si lucrez in Serbia. Am avut un accident rutier cu masina de serviciu care este inmatriculata in Ro. In \"ceata\" ... (vezi toată discuția)
Returnare plati compensatorii ContSters74449 ContSters74449 Buna seara, Si daca se castiga in instanta, dovedindu-se ca restructurarea a fost nemeinica, neserioasa, nelegala si cerandu-se plata salariilor ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva cu art. 61 lit. a) maria.v maria.v M-am angajat pe 01.07.2005 semnand contractul colectiv de munca pe perioada determinata de 3 luni. In a treia saptamana am avut un conflict destul de urat cu o ... (vezi toată discuția)