avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... impozit
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

impozit


daca o persoana fizica obtineun venit in urma unui contract de asociere in participatiune cu o persoana juridica(SRL), trebuie sa declar la finante si sa platesc impozit, sau cum se procedeaza? impozit pe profit sau pe venit


Cel mai recent răspuns: negrila , utilizator 21:21, 18 Mai 2011
Buna seara !
Impozitul pe profit e una iar impozitarea venitului una . Trebuie declarate veniturile la fisc , in vederea impozitarii .
unde dai si unde crapa. Raspunsul la intrebare trebuia dat in contextul pe care l-am expus. Este vorba de un contract de asociere in participare incheiat intre o persoana fizica si una juridica. Cum se tine contabilitatea si cine are obligatie decalcula, retine si de a vira impozitul?
imi poate raspunde cineva? Am cautat pe google inainte sa intreb aici, dar gasesc numai raspunsuri contadictorii si vagi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit negrila negrila daca eu, persoana fizica obtin un venit in urma unui contract de asociere in participatiune cu o persoana juridica(SRL), trebuie sa declar la finante si sa ... (vezi toată discuția)
Se poate incheia o asociere in participatiune cu o persoana fizica verapopescu verapopescu Buna ziua! As avea nevoie de cateva lamuriri cu privire la contractul de asociere in participatiune. Pentru asta o sa va expun pe scurt o situatie de ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate reghine reghine stimati colegi, am o problema care ma pune in mare incurcatura. suntem doua cabinete de avocat asociate. in urma unui control fiscal inspectorii au acreditat ... (vezi toată discuția)