avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz de recoltare a probelor biologice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz de recoltare a probelor biologice

Din anul 2007 am dosar penal pentru refuz de pro. biol. Nu am primit proces verbal. dovada, permisul e inca la mine , dar nu am niciun martor care sa fie pentru mine, care sa ateste ca ceea ce spun eu e adevarat. Cei de la politie au un martoR care spune ca m-a auzit pe mine ca am consumat o bere si apoi am condus , plus ca ei spun ca m-au oprit in trafic . Cei de la DPIR SPUN CA M-AU OPRIT SI APOI I-AU CHEMAT PE CEI DE LA RUTIERA. Pe fond cat si la tribunal am fost condamnat la 2ani si 6luni cu executare. Acun sunt in recurs la curtea de apel. Eu chiar nu am fost oprit in trafic , dar cei de la DPIR spun ca ei m-au oprit. Ce sa fac .... Cum sa ma apar...Sa spun ca ceea ce au spus ei e adevarat si poate mai imi reduce din pedeapsa? Cum sa scap? Am vreo posibilitate? Va rog ajutati-ma !
Cel mai recent răspuns: robert900 , utilizator 22:02, 22 Mai 2011
2 ani si 6 luni cu executare pentru refuz de recoltare?????? :strambatura::O:O:O
DA . E mult sau putin?
Mi se pare mult ca s-a dispus executarea pedepsei pentru infractiunea aceasta dar este o parere strict subiectiva. Din cate stiu, pedeapsa pentru refuz de recoltare a probelor bilologice este de la 2 la 7 ani, deci masura dispusa in cazul dvs. se incadreaza in limitele LEGaLE. In etilotest ati suflat? Daca da, ce valoare a indicat?
Am suflat. 1,14
In cazul asta, este oarecum explicabil... In sange aveati undeva pe la 2,25. Nu va prevad o situatie roz dar va urez multa bafta in continuare!

Alte discuții în legătură

Pot solicita recalcularea? Bouu Bouu Acum 4 luni am fost despistatcu o alcoolemie de 1,1 in aerl expirat , dupa ce mi s-au recoltat probe de sange mi s-a eliberat o dovada fara drept de a mai ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru refuzul la probe biologice. STM10 STM10 Bună ziua, Am fost oprit de poliție in urma cu 3 zile, deoarece am fost denunțat de către cineva (părerea mea). M-am urcat in mașina și nu am apucat ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului AlexandruM90 AlexandruM90 Va salut cu respect! Acum cateva zile am fost oprit in trafic pentru control de rutina, si greseala mea, a fost sa conduc pe drumul public dupa ce am consumat ... (vezi toată discuția)