law_and_order 
	    	Utilizator

law_and_order 
	    	Utilizator	    

blondchild 
	    	Utilizator

blondchild 
	    	Utilizator	    

w_v_w_v 
	    	Utilizator

w_v_w_v 
	    	Utilizator	    

w_v_w_v, utilizator
 w_v_w_v, utilizator 	
			 Adriana Olteanu 
	    	Avocat

Adriana Olteanu 
	    	Avocat	    

swamerra 
	    	Utilizator

swamerra 
	    	Utilizator	    

danutza_diana	                   

am datorii la intretinere si de la 1 martie ne intrerupe furnizarea apei potabile.Administratorul nu vrea sa ne dea la maina hartie decat daca achitam toate ... (vezi toată discuția)
	                    danutza_diana	                   

am datorii la intretinere si de la 1 martie ne intrerupe furnizarea apei potabile.Administratorul nu vrea sa ne dea la maina hartie decat daca achitam toate ... (vezi toată discuția)

buzaianuargi	                   

buna ziua,avem la noi in bloc un rau platnic are 200 mil. nu aplatit de 10 ani ,acum  5 ani s-a schimbat administratorul acesta din urma nu a putut sa-l dea in ... (vezi toată discuția)
	                    buzaianuargi	                   

buna ziua,avem la noi in bloc un rau platnic are 200 mil. nu aplatit de 10 ani ,acum  5 ani s-a schimbat administratorul acesta din urma nu a putut sa-l dea in ... (vezi toată discuția)

geogeorge	                   

buna ziua,
am datorie la intretinere de prin 2009 la care s-au adaugat penalitati si acum as dori sa platesc.exista vreo posibilitate (fara sa chem in ... (vezi toată discuția)
	                    geogeorge	                   

buna ziua,
am datorie la intretinere de prin 2009 la care s-au adaugat penalitati si acum as dori sa platesc.exista vreo posibilitate (fara sa chem in ... (vezi toată discuția)