avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obtinerea autorizatiei verificator metrolog
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obtinerea autorizatiei verificator metrolog

ce conditii trebuie sa indeplineasca persoanele fizice sau juridice in vederea obtinerii autorizatiei de metrolog electric.

Alte discuții în legătură

Verificare apometre maiam maiam Regia de apa trimite adrese prin care-i anunta pe locatari ca trebuie sa se prezinte pentru programare in vederea verificarii apometrelor, verificare ce se ... (vezi toată discuția)
Deslusirea unei legi - legea contabilitatii Incep prin a spune ca nu am pregatire juridica si apelez la acest forum in vederea descalcirii art.10 pc.3 "(3) Contabilitatea poate fi organizată şi ... (vezi toată discuția)
Pfa: ce acte sunt necesare, ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a confectiona cercei ioniboni ioniboni Ce conditii trebuie sa indeplinesc pt a mi face un PFA ? Si ce acte sunt necesare?Daca mi-as deschide un magazin cu cercei lucrati de mine, e musai casa de ... (vezi toată discuția)