avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins conducand sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins conducand sub influenta alcoolului

Buna ziua am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.
Am fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice,am fost dus la IML iar rezultatul a fost sub 0.8 problema este ca politistul mi-a zis sa asept acasa niste acte.despre ce este vb si cat dureaza sa ajunga la mine,reevaluare mai pot da daca mi sa suspendat pe 90 de zile?
Cel mai recent răspuns: B_Adrian , utilizator 08:42, 22 Iunie 2011
Tot proecesul de obicei dureaza cam 90-100 zile. Adica ati fost prins, v-a dus la sange a iesit peste 0.8, apoi ati cerut recalculare la IML si raspunsul de la IML va fi sub 0.80, cand vine oficial de la iml. La cum spuneti d-voastra nu cred ca ati ajuns la iml si v-a iesit la sange sub 0.80 si in cazul asta in 3 luni de zile va vine adresa sa va duceti sa va ridicati permisul .. asta e perioada de suspendare...
Deci sa inteleg ca nu se poate da reevaluare pentru reducerea suspendarii permisului??
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2011
B_Adrian, utilizator
Sfatul meu este sa incepeti sa numarati cele 90 de zile din momentul in care ati fost sanctionat si in a 91 -a zi sa va prezentati la politie sa va ridicati permisul.
Dar procesul verbal?nu am primit,cand vine ?
Tocmai ce am primit da la politia rutiera urmatorul:
"Va facem cunoscut ca in conf cu art 87.1 din oug 195/2002 vi sa intocmit dosar penal!"
Problemna este ca am fost cu aceasta adresa la ei si mi sa zis de catre pol respectiv ca nu a inaintat actele si in sange a fost sub 0.8 nu mai inteleg nimic daca puteti sa ma luminati si pe mine va rog.
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2011
B_Adrian, utilizator

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului yomaryo yomaryo in data de 24.12.2011 prietenul meu a cazut si si-a pierdut cunostinta...am sunat la 112 ..bateria telefonului fiind descarcata mi se intrerupe apelu am apucat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool emilianhr emilianhr Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
Am fost depistat conducand autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice vxd vxd am fost depistat conducand auto sub influienta bauturilor alcolice.......peste 0,4 in aerul expirat iar in sange 1,.. si 1,..........prblema este urmatoarea ... (vezi toată discuția)