avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Hotarare definitiva
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Hotarare definitiva

Admite cererea. În temeiul art. 131 din Legea 85/2006 Dispune închiderea procedurii falimentului faţă de debitoarea SC DUE EMME SRL. Dispune radierea debitoarei din evidenţele Oficiului Registrului Comerţului Tulcea. Prezenta hotărâre se va notifica DIRECŢIEI FINANŢELOR PUBLICE TULCEA ªI OFICIULUI REGISTRULUI COMERŢULUI TULCEA. Încuviinţează plata cheltuielilor de procedura în sumă de 232,65 lei si plata onorariului lichidatorului judiciar în sumă de 1900 lei pentru lichidatorul CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENŢÃ IANUªI MARIANA, din fondul de lichidare constituit conform art. 4 din Lg. nr. 85/2006. Definitivă şi executorie. Cu recurs în 7 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 27 mai 2011
MIA VENIT ACASA NU STIU CE SA FAC
imi oreste bani din cont sau ?
ce pot face ca nu sunt nici in tara
ajung in 3 iunie
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionutz21 , utilizator 14:35, 22 Noiembrie 2011
Când a ajuns acasă? Din care cont să oprească bani? Sunteţi parte în acel proces?
Nu va opreste nici un ban din cont, se platesc din fondul de lichidare.
onorariu se plateste din fondul UNPIR
carmenmur a scris:

onorariu se plateste din fondul UNPIR

pai daca instanta a scris : se platesc din fondul de lichidare constituit conform art 4
va spun eu ca are dreptate si nu exista nici un fond UNPIR
Stimate utilizator Ionutz21, inchiderea procedurii insolventei este una si atragerea raspunderii patrimoniale a administratorului (conform art.138 din Lg.85/2006) este altceva. De fapt. dvs. vreti sa stiti daca in urma inchiderii procedurii ati scapat de anumite "obligatii". Aflati ca nu: verificati pe portalul instantelor de judecata deoarece exista un dosar pentru atragere raspundere patrimoniala prin care ati fost obligat să suportati pasivul neacoperit al debitoarei SC Due Emme SRL Dăeni până la concurenţa sumei de 21508,78 lei reprezentând creanţe rămase nerecuperate. Se poate face recurs in 7 zile de la comunicare, insa dat fiind faptul ca sentinta a fost pronuntata la data de 08.04.2011 ma tem ca nu mai puteti nimic .....probabil a fost publicata deja in Buletinul Procedurilor de Insolventa .....
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
actb, utilizator

Alte discuții în legătură

Radiere firme gubernate gubernate Buna ziua, Citez \"In baza art.174 din legea nr.85 pe 2014 instanta inchide procedura insolventei deschisa impotriva........si dispune radierea debitoarei ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Radiere srl de la onrc Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! In baza art. 131 din L85/2006 privind procedura insolventei Tribunalul dispune: - inchiderea procedurii falimentului debitoarei X - ... (vezi toată discuția)