avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cuantum indemnizatie de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cuantum indemnizatie de conducere

Buna ziua!
Va scriu pentru prima data si sper ca nu am gresit forumul.Am si eu o intrebare pe care poate si-au pus-o si alti colegi de breasla.Stim ca din nou s-a modificat legea salarizarii in invatamant , diminuandu-se indemnizatia de conducere pentru director si director adjunct.Este legal ca indemnizatia de conducere pentru administratorul financiar sa fie diminuata, astfel incat procentul sa fie mai mic decat al directorului adjunct, printr-o hotarare a consiliului de administratie?Si daca este legala, conform carei legi?Sper ca raspunsul la intrebare sa-i ajute si pe alti colegi care se confrunta cu aceeasi problema .Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: pirina , utilizator 14:06, 15 Iunie 2011
Consultati Legea 284/2010 Anexa II "Familia ocupationala.. invatamant" cap I pct 2 si pct 3
Multumesc pentru promptitudine, dar m-am referit la faptul ca in conformitate cu prevederile L 63/2011, indemnizariile de conducere pentru director si director adjunct s-au diminuat, iar cele pentru secretar si administrator financiar au ramas neschimbate (pana la 20%, respectiv pana la 4o%).Eu acum am 35%.E legal ca printr-o hotarare a C.A. sa se reduca sub nivelul indemnizatiei de conducere a directorului adjunct?
ma bucur ca mai exista adm financiari care au ind conducere, mie mi-au imputat-o pe 3 ani si jumatate din 2008 pana in prezent pentru simplul motiv invocat de curtea de conturi ca nu este legala, indemnizatia de conducere se acorda doar directorilor si secretarilor, in legile anuale de salarizare in invatamant nu exista prevazuta functie de conducere fiind doar o functie de executie si acest lucru se intampla in aproape toate unitatile scolare din jud Suceava. Eu am avut ind conducere de 30% scoala fiind incadrata de catre ISJ in categoria I, nu stiu daca este de competenta consiliului de administratie al scolii sa stabileasca acest procent!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare indemnizatie de conducere Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua, De cateva zile , administratorii financiari din invatamant se confrunta cu o problema : diminuarea indemnizatiei de conducere.La recomandarea ... (vezi toată discuția)
Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)
Consiliul de administratie mariamocanu mariamocanu daca nu e titularul scolii poate face parte din consiliul de administratie al scolii? (vezi toată discuția)