avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alegere psiholog incredintare minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alegere psiholog incredintare minori

Daca procesul de incredintare minor se desfasoara in raza altei curti de apel decat cea in care domiciliaza minorul, cum desemneaza instanta psihologul care va face raportul de expertiza psihologica a minorului? Este corect ca el sa fie ales de DGASPC din raza curtii de apel respective desi minorul are domiciliul in alta localitate sau ar trebui ales conform domiciliului minorului?
Ce lege stabileste cum se procedeaza? Sunt psihologii recomandati de DGASPC asimilati expertilor si daca da, conform carei legi?

Alte discuții în legătură

Obligare minor la consiliere psihologica Pimoga Pimoga Buna ziua, Acum 2 ani de zile as-a incheiat divortul. In urma divortului, domiciliul copilului a fost stabilit la mama. Intre timp, copilul a implinit 14 ... (vezi toată discuția)
cerere de raport expertiza psihologica judiciara respinsa againstPAS againstPAS Parintele nerezident a solicitat in dosarul de divort dispunerea unei expertize psihologice judiciare a parintilor impreuna cu minorul, dar care a fost ... (vezi toată discuția)