avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

Am lucrat pina in anul 2010 la Societatea Nationala CFR-Marfa,cind am fost disponibilizata. In anul 2009 Federatia Sindicala la care am fost afiliata a actionat in instanta societatea la care lucram in numele membrilor sai pentru recuperarea unor drepturi salariale prevazute in contractul colectiv de munca la nivel de ramura pentru perioada 2007-2009. Tribunalul Bucuresti a disjuns dosarul pe zona unde fiecare salariat isi avea domiciliul, astfel ca s-a ajuns ca unii salariati sa-si dobindeasca drepturile ,iar altii nu. Asa cum banuiti eu ma numar printre cei care au pierdut.
Intrebarea mea este daca pot sa actionez societatea in nume propriu ,cu documente necesare si facind referire la zonele unde s-a cistigat ( eu am domiciliul in jud Calarasi,unde s-a pierdut procesul,iar mun.Bucuresti a cistigat ) si ce sorti de izbinda am.
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2011
a_marin, utilizator

Alte discuții în legătură

Reprezentativitatea sindicala Mitzi76 Mitzi76 Prin decizia 7 din 2008 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie se stabileste ca o organizatie sindicala, pentru a fi reprezentativa poate indeplini alternativ ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala tribunal jordy7 jordy7 Suntem un sindicat cu membri din trei judete si dorim sa actionam in judecata compania pentru drepturi banesti. Pentru ca avem o experienta anterioara, cand ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 36/2011 - venit de completare? Mihaill Mihaill Buna ziua.Am o scurta intrebare:care sunt societatile la care se va aplica OUG 36/2011? (vezi toată discuția)