avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sfat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sfat

Buna seara Ma numesc florin si am lucrat pe un vas de croaziera, din octombrie anul trecut pana in aprilie anul acesta si am racit, m-am dus la doctor si mi-a prescris paracetamol si inca un medicament ptr rosu in gat, cum lucram pe tura de noapte, aceste medicamente nu ma ajutau cu nimic, explicandui acest lucru in mod explicit. Acest doctor englez a refuzat sa ma ajute macar sa ma schimbe de pe tura de noapte, eu simtinduma foarte rau de patru nopti, am facut toate demersurile ptr a fi mutat de pe tura de noapte respectiv am fost la toate birourile, la personal meneger la menegeru de restaurant si toti mi-au spus ca daca doctorul crede ca sunt apt de munca atunci nimeni nu poate face nimic.
bineinteles am fost suparat si m-am certat cu acest doctor care era un englez chear foarte tanar si cred foarte lipsit de experienta
Am fost concediat pe motiv ca am tipat la el. Insa in tara m-am dus la [clinica] si mi sa aflat ca aveam sinuzita acuta
Vreau sa dau in jucdecata aceasta companie din anglia cine ma poate ajuta
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Cand realitatea pare fictiune... Radu Gabrian Radu Gabrian [i]1.Plimbarea de la un spital la altul :[/i] La o ora tarzie din noapte este apelata telefonic ambulanta pentru a ajuta un cardiac \"aflat in plin ... (vezi toată discuția)
Este sau nu un caz de malpraxis? melania_1 melania_1 buna!, ma numesc melania.........tot navigand pe internet v-am gasit pe dumneavoastra, si va scriu in speranta ca poate ma veti putea ajuta...........nici nu ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva unui medic veterinar ContSters264470 ContSters264470 Buna seara, am apelat aici pe forum in speranta ca cineva ma poate ajuta, sau ma poate sfatuii in problema mea cu un domn medic veterinar! Problemele au ... (vezi toată discuția)